Michael BubléRBCMcIntyreThe 1975
MENU

ICO søger Grafiker/Multimedesigner praktikant

Vil du være med til at sætte dit personlige præg på en af Nordens største koncertarrangørers visuelle identitet, er du fyldt med kreative ideer, er vild med musik og er velbevandret i Adobe-pakken? Så kan du meget vel være vores nye grafiker/multimediedesigner praktikant.

Som praktikant hos ICO får du mulighed skabe lokalt artwork til nogle af verdens største artister, spændende upcoming kunstnere samt comedy-navne herhjemmefra og sætte dit præg på virksomhedens visuelle udtryk på alle flader. Du vil i tæt samarbejde med vores Promotion Manager være med til at udvikle nye ideer samtidig med, at der vil være en række mere rutineprægede opgaver.

Dine arbejdsopgaver
Grafik og billedredigering
- Artwork til vores SoMe flader
- Annoncer til web og print
- Plakater
- Grafik til web
- Ideudvikle på visuel identitet
- Video redigering

Dine kvalifikationer
Du interesserer dig for nye medier, og hvad der rører sig i online såvel som print-verdenen. Du er stærk indenfor visuel kommunikation, har et blik for æstetik og kan skabe fængende artwork derefter. Du kan arbejde selvstændigt og jonglere flere opgaver på samme tid. Du er stærk i Adobe-pakken, arbejder struktureret og har en bred interesse for musik. Video og redigering vil være en fordel, men er ikke et krav.

Om ICO
ICO er en af Nordens største koncertarrangører - hvert år afvikler vi et stort antal konceter og events i Danmark, Skandinavien og resten af Europa. Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra alternativ rock og urban over opera til de aller-største pop-navne. Vi har arrangeret koncerter med blandt andre Prince, Beyoncé, Lane Del Rey, Rammstein, Bruno Mars, Justin Bieber og mange, mange flere.


Det formelle
Praktikperioden starter hurtigst. Praktikken er ulønnet og den ugentlige arbejdstid vil være 37 timer.

Send en ansøgning om dig selv, dine erfaringer og dine planer til info@concerts.dk. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme mail. 


Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.