MENU

ICO søger kommunikationspraktikant & grafiker/multimediedesign-praktikant

Kommunikationspraktikant

Er du bidt af musik, nye medier og strategisk PR og marketing? Og er du struktureret og skriver godt? Så er du meget vel vores kommende kommunikationspraktikant.

Som kommunikationspraktikant får du mulighed for at arbejde intensivt med vores online-platforme. Vi har en ambition om at være de bedste inden for vores felt til at udnytte de nye mediers muligheder – og du skal være med til at indfri denne ambition. Du kommer til at arbejde med udvikling af helt nye ideer samtidig med, at der vil være en række mere rutineprægede opgaver.

Dine arbejdsopgaver 
- Udvikling og marketingplanlægning for vores online-platforme
- Medredaktør på nyhedsbreve, website, Facebook m.m.
- Mediemonitorering af igangværende koncerter
- Skrive pressemeddelelser
- Kontakt til medier
- Tilstedeværelse ved koncerter m.m.
- Udarbejdelse af grafik

Dine kvalifikationer
Du interesserer dig for nye medier, og har en viden om hvad der rører sig i online-verdenen. Med denne viden er du i stand til at se nye muligheder og skabe nye ideer. Samtidig arbejder du struktureret og formår at organisere dine arbejdsopgaver. Du skriver godt og har en bred interesse for musik. Grafisk erfaring og kendskab til Photoshop vil være en fordel, men er ikke et krav.


Om ICOs PR & Marketing-enhed
Som kommunikationspraktikant hos ICO bliver du en del af vores PR & Marketing-enhed, som har til formål at varetage og øge alle former for markedsføring og promotion vedr. vores koncerter. PR & Marketing-enheden er en operativ enhed, som varetager planlægning og eksekvering af kampagneaktiviteter samt etablering af mediepartnerskaber og sponsorater.

Det formelle
Praktikperioden starter hurtigst. Praktikken er ulønnet og den ugentlige arbejdstid vil være 37 timer.

Send en ansøgning om dig selv, dine erfaringer og dine planer til info@concerts.dk. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme mail. 


Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.


Grafiker/Multimediedesign-praktikant

Vil du være med til at sætte dit personlige præg på en af Nordens største koncertarrangørers visuelle identitet, er du fyldt med kreative ideer, vild med musik og velbevandret i Adobe-pakken? Så kan du meget vel være vores nye grafiker/multimediedesigner praktikant.

Som praktikant hos ICO får du mulighed skabe lokalt artwork til nogle af verdens største artister, spændende upcoming kunstnere samt comedy-navne herhjemmefra, og sætte dit præg på virksomhedens visuelle udtryk på alle flader. Du vil i tæt samarbejde med vores Promotion Manager være med til at udvikle nye ideer samtidig med, at der vil være en række mere rutineprægede opgaver.

Dine arbejdsopgaver
Grafik og billedredigering
- Artwork til vores SoMe flader
- Annoncer til web og print
- Plakater
- Grafik til web
- Idéudvikle på visuel identitet
- Videoredigering

Dine kvalifikationer
Du interesserer dig for nye medier, og hvad der rører sig i online såvel som print-verdenen. Du er stærk indenfor visuel kommunikation, har et blik for æstetik og kan skabe fængende artwork derefter. Du kan arbejde selvstændigt og jonglere flere opgaver på samme tid. Du er stærk i Adobe-pakken, arbejder struktureret og har en bred interesse for musik. Video og redigering vil være en fordel, men er ikke et krav.


Det formelle
Praktikperioden starter hurtigst. Praktikken er ulønnet og den ugentlige arbejdstid vil være 37 timer.

Send en ansøgning om dig selv, dine erfaringer og dine planer til info@concerts.dk. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme mail. 


Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.

Om ICO
ICO er en af Nordens største koncertarrangører - hvert år afvikler vi et stort antal koncerter og events i Danmark, Skandinavien og resten af Europa. Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra alternativ rock og urban over opera til de aller-største pop-navne. Vi har arrangeret koncerter med blandt andre Prince, Beyoncé, Lane Del Rey, Rammstein, Bruno Mars, Justin Bieber og mange, mange flere.