MENU

ICO søger kommunikationspraktikant

Er du bidt af musik, nye medier og strategisk PR og marketing? Og er du struktureret og skriver godt? Så er du meget vel vores kommende kommunikationspraktikant.

Kommunikationspraktikant

Som kommunikationspraktikant får du mulighed for at arbejde intensivt med vores online-platforme. Vi har en ambition om at være de bedste inden for vores felt til at udnytte de nye mediers muligheder – og du skal være med til at indfri denne ambition. Du kommer til at arbejde med udvikling af helt nye ideer samtidig med, at der vil være en række mere rutineprægede opgaver

   - Udvikling og marketingplanlægning for vores online platforme

   - Medredaktør på nyhedsbreve, website, Facebook m.m.

   - Mediemonitorering af igangværende koncerter

   - Skrive pressemeddelelser

   - Kontakt til medier

   - Tilstedeværelse ved koncerter m.m.

   - Udarbejdelse af grafik


Dine kvalifikationer
Du interesserer dig for nye medier, og har en viden om hvad der rører sig i online-verdenen. Med denne viden er du i stand til at se nye muligheder, og skabe nye ideer. Samtidig arbejder du struktureret og formår at organisere dine arbejdsopgaver. Du skriver godt og har en bred interesse for musik. Grafisk erfaring og kendskab til Photoshop vil være en fordel, men er ikke et krav.


Om ICO 
ICO er en af Nordens største koncertarrangører – hvert år afvikler vi et stort antal koncerter og events i Danmark, Skandinavien og resten af Europa. Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra alternativ rock, over opera til de allerstørste pop-navne. Vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Prince, Beyoncé, Lana Del Rey, Rammstein, Bruno Mars, Justin Bieber og mange, mange flere. 


Om ICO's PR & Marketing-enhed 
Som kommunikationspraktikant hos ICO bliver du en del af vores PR & Marketing-enhed, som har til formål at varetage og øge alle former for markedsføring og promotion vedr. vores koncerter.
PR & Marketing-enheden er en operativ enhed, som varetager planlægning og eksekvering af kampagneaktiviteter samt etablering af mediepartnerskaber og sponsorater.  


Det formelle
Praktikperioden starter august 2018. Praktikken er ulønnet og den ugentlige arbejdstid vil være 37 timer.

Send en ansøgning om dig selv, dine erfaringer og dine planer til info@concerts.dk. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme mail. 


Ansøgningsfrist: 15. juli 2018. Samtaler afholdes løbende.