Michael BubléRBCMcIntyreThe 1975
MENU
You Me At Six

You Me At Six

Briterne i You Me At Six er klar til at eksperimentere, når de indtager Lille VEGA den 19. januar.

You Me At Six har skabt en karriere på ørehængere med ondt i hjertet. Spækket med høj guitar og ængstelige tekster har deres seneste fem album sikret kvintettens plads på toppen af Englands emo-trone.

På det kommende sjette album, VI, ser det dog ud til, at bandet gearer op til en forandring. Det er et gradvist skift, der startede med sidste års album Night People. Med det nye album følger også nye tider, men der er ingen grund til at være bange for den nye lyd, forsikrer bandet: ”VI is not what you might expect a You Me At Six album to sound like. We’re excited. Our fans have grown up with us and they want to hear the music we like.”

Den trodsige støjpop, som tidligere var bandets kendetegn, er nu skiftet ud med opløftende melodier og skiftende indspark af elektroniske elementer. De første to singler ”Fast Forward” og ”3AM” fra VI vidner om et band, der er villige til at eksperimentere. Selvom albummet ikke er, hvad fans har været vant til, er det unægteligt stadig You Me At Six. 

Debutalbummet Take Off Your Colours udkom i 2008 og blev startskuddet til deres succes som en del af emo-bølgen, der bl.a. også tæller Fall Out Boy og Paramore. Med ørehængere som ”Underdog”, ”Bite My Tongue” og ”Take on the World” er det ingen overraskelse, at de har solgt 600.000 album på verdensplan samt haft tre album i top 5 i hjemlandet. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
You Me At Six
19. januar 2019
Lille Vega
København
Support: Big Spring + Hot Milk