Michael BubléRBCMcIntyreThe 1975
MENU
White Lies

White Lies

White Lies er aktuel med ny single ”Time to Give” fra deres kommende femte album Five. Det nye album følges op med en turné, der bringer dem forbi VEGA lørdag 2. marts.

Engelske White Lies har netop sluppet første single ”Time to Give” fra det netop annoncerede kommende album Five, der udkommer 1. februar. Bandet har ligeledes smidt en række europæiske livedatoer oven i dagens annonceringer, og kommer forbi Store VEGA lørdag d. 2. marts.

White Lies albumdebuterede tilbage i 2009 med den massivt succesfulde, To Lose My Life…, der strøg direkte ind som nummer 1 på den britiske album-hitliste. Trioen drog herefter på tour, hvor de blandt besøgte Danmark i et total udsolgt VEGA og spillede på både Glastonbury-festivalen, Lollapalooza og Coachella, inden de opvarmede for Muse.

Siden da har det post-punk-inspirerede band udgivet yderligere tre album, senest 2016-udgivelsen Friends, der af presse og fans blev modtaget med roser og stor begejstring. Samme år gav englænderne koncert i VEGA og dernæst på Smukfest året efter, men siden da har fans måtte vente på ny musik.

Efter den omfattende turné med Friends, begav bandet sig i år tilbage i studie. Ifølge forsanger Harry McVeigh, har han lyttet meget til drømmende musik på det seneste, og fans kan umiddelbart forvente en kombination af dette og mere guitar-tunge numre på Five. Bandet har ligeledes udtalt, at den nye plade er en milepæl, der skubber til grænserne for deres lydunivers.

Den nye single ”Time to Give” er første smagsprøve på, hvordan White Lies anno 2019 kommer til at lyde. Bandet har flere gange udtalt, at Danmark er som en anden hjemmebane for dem, og deres seneste koncert i VEGA fik flotte anmeldelser – blandt andre GAFFA, der kvitterede med fem stjerner: 

”Stemningen var elektrisk ved de gamle numre og specielt ved ”Farewell to the Fairground” og ”Death” lettede Vega… White Lies udnyttede deres materiale til det ypperste og destillerede deres bagkatalog, så publikum fik det, de kom efter og mere til.” 

Det er således med forventningen om, at London-trioen igen vil styre VEGA med sikker hånd, når de vender tilbage 2. marts.  

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
White Lies
01. marts 2019
Train
Aarhus
Support: Boniface
White Lies
02. marts 2019
Vega
København
Support: Boniface