The SoundsThe Lone BellowSteel PantherBelle
MENU
Tyga

Tyga

Den amerikanske rapper Tyga lægger endelig vejen forbi Danmark og smeder rim i Vega 23. februar. 

Tyga sendte sit debutalbum No Introduction på gaden tilbage i 2008, hvorfra singlen ”Deuces” strøg ind som nummer 1 på ”Billboard Hot R’n’B/Hip-Hop”. Siden da har den amerikanske rapper udgivet en stribe mixtapes og studiealbum, været Grammy-nomineret og tilbagelagt et imponerende væld af kollaborationer med nogle af hiphoppens sværvægtere som blandt andre Kanye West, Drake, Lil Wayne, Vince Staples og Chris Brown samt kollaborationer med navne som Justin Bieber og Major Lazer.

Bag akronymet Tyga (Thank You God Always) finder man Michael Ray Nguyen-Stevenson, der er born and raised i Comptons ghetto-miljø. Den spæde start af karrieren bød på små lokale shows og mixtapes, men med en hjælpende hånd fra sin fætter Travie McCoy fra Gym Class Heroes udgav Tyga singlen "Coconut Juice". I kølvandet på single kom en pladekontrakt med Bat Squad Records.

Siden da har Tyga føjet fem studiealbum til diskografien, hvoraf det seneste BitchlmTheShit2 udkom i sommer. Albummet er efterfølgeren til Tygas 2011 mixtape BitchlmTheShit og er velbesøgt af blandt andre kunstnere som Young Thug, Chief Keef, Quavo, Vince Staples og Ty Dolla $ign.

Til februar tager han sit seneste udspil under armen og rammer endelig København, når han besøger Vega.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Tyga
22. februar 2018
Train
Aarhus
Tyga
23. februar 2018
Vega
København