MENU
Tower of Power

Tower of Power

Forvent verdensklasse-funk, når Tower of Power vender tilbage til Danmark. Traditionen tro bliver det i Amager Bio, der siden sidst har gennemgået en gennemgribende ombygning og forbedring.

Tower of Powers popularitet i Danmark er ikke til at tage fejl af. Bandet har de seneste par år spillet for udsolgte sale, når de er kigget forbi med deres medrivende sammensmeltning af soul, jazz, funk og rock.

I mere end 45 år har Tower of Power bragt festen til folket, og gennem deres karriere har orkesteret turneret med navne som Sly Stone og Credence Clearwater Revival – samt optrådt på albums med blandt andre Aerosmith, Madonna, Smokey Robinson, Rod Stewart og Elton John. Gennem 90’erne fungerede Tower of Power også som backingband for Huey Lewis & The News.

Så kridt danseskoene og kom forbi, når det ti mand store orkester, med grundlæggere Emilio Castillo på tenor-saxofon og Stephen “Doc” Kupka på Baryton-saxon i forreste geled, rammer Amager Bio 5. juni.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Tower of Power
03. juni 2019
Musikhuset Posten
Odense
Tower of Power
04. juni 2019
Train
Aarhus
Tower of Power
05. juni 2019
Amager Bio
København