MENU
Tokio Hotel

Tokio Hotel

Det tyske emo-band opnåede kultstatus i 00’erne, og i 2019 returnerer de endelig til Danmark med deres Melancholic Paradise World Tour, når de indtager VEGA fredag 7. juni - voksne, melankolske og med ny lyd.

Tokio Hotel storhittede i 00’erne med numre som ’Monsoon’ (’Durch den Monsun’), ’Schrei’ og ’Rette Mich’. Bandet, der dengang blot var unge teenagere, tog emo-rock-kulturen med storm, og gik på få år fra at være et totalt ukendt skoleband til et af Tysklands bedstsælgende acts. Bandet røg helt til tops i Tyskland og resten af verden, og har solgt over 10 millioner album i hele verden, samt vundet et utal af priser.

I april 2019 kan bandet fejre 15 års jubilæum, og markerer jubilæet med et helt nyt album og den tilhørende verdensturné Melancholic Paradise World Tour. På turnéen bliver der dykket ned i hele bagkataloget, fra debuten i 2005 frem til det kommende nye album. Forsanger Bill Kaulitz tilføjer:

“A magical experience in the last summer inspired us for the show concept - we will create a very special Tokio Hotel set list for our fans”. 

På bandets seneste albums har Bill, Tom, Gustav og Georg eksperimenteret med nye lyd- og visuelle udtryk, dog uden at gå på kompromis med deres grundprincipper: Personlig sangskrivning, og hele tiden skubbe til grænserne for hvor netop deres lyd og visuelle udtryk kan nå hen. Af samme grund er bandet kendt for deres ekstraordinære live-produktioner med vilde visuals, trippy lysshows og excentriske kostumer, der danner rammen for deres koncerter.

Tokio Hotel besøgte sidst Danmark i 2010 til stor begejstring for de danske fans. Til sommer får de endelig muligheden for igen at høre den tyske kvartet på dansk jord, når de indtager Store VEGA i København til sommer.  

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Tokio Hotel
07. juni 2019
Vega
København