The SoundsThe Lone BellowSteel PantherBelle
MENU
The Wombats

The Wombats

The Wombats har varslet februar-udgivelsen af deres fjerde album, Beautiful People Will Ruin Your Life. Den 17. april indtager de Lille VEGA og holder fast i titlen som en af vores tids største og mest medrivende guitarpop-sensationer.

Balancerende mellem psykedelisk eufori og mørk dysfunktion indkapsler Beautiful People Will Ruin Your Life The Wombats unikke parring af uimodståelige hooks og tragiskkomisk lyrik med en nyfunden modenhed samt emotionel dybde. Tilsammen har trioen skabt et album, der er nemt at synge med på, men kræver at blive taget seriøst.

Beautiful People Will Ruin Your Life er skrevet i tre verdenshjørner; trommeslager Dan Haggis i London, bassist Tord Øverland Knudsen i Oslo og frontmand Matthew Murphy i Los Angeles. Pladens producere, Mark Crew (Bastille, Rag’n’Bone Man) og Catherine Marks (Wolf Alice), har bidraget til at skubbe til grænserne for alternativ pop med et saftigt indie-lydlandskab pakket ind i Blade Runner-synths, himmelske guitarsoloer og dansable melodier.

GAFFA skrev ”The Wombats er indierockere, danserockere og festrockere, og det lykkedes dem at rocke Posten i Odense i en sådan grad, at det halve kunne være nok”, og uddelte fem stjerner, da trioen indtog Postens scene i 2015. Anmeldelsen slutter med at konstatere, at ”The Wombats har virkelig mestret den selvironiske dansevenlige tilgang til rockmusik”.      

Albummet Glitterbug fra 2015 strøg ind på UK Top 5 Album, og i sommer kunne de festglade wombattere fejre deres 10 års-jubilæum for det platinsælgende debutalbum A Guide To Love, Loss & Desperation med en koncert i Brixton Academy, som blev udsolgt på under 24 timer. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
The Wombats
17. april 2018
Lille Vega
København