The SoundsThe Lone BellowSteel PantherBelle
MENU
The Sounds

The Sounds

Den svenske rock-kvintet, The Sounds, tager for første gang i næsten et årti turen over Øresund og giver koncert i Pumpehuset fredag 23. marts næste år.

The Sounds har markeret sig på den alternative rockscene siden 1998. Gennembruddet kom med debutalbummet Living In America i 2002, hvor blandt andre gruppens populære singler ”Seven days A Week”, ”Rock’n Roll” og “Living In America” er at finde. Albummet blev indspillet i Stockholm på fire dage og hjembragte The Sounds flere priser til kaminhylden, heriblandt en Grammy. 

Med Maja Ivarsson som frontkvinde og gruppens dansable punk-synth lyd har The Sounds placeret sig lunt i svinget på musikscenen igennem snart 20 år. Bagkataloget tæller fem studiealbum, og senest ep udspillet The Tales That We Tell, gruppens første udgivelse i fire år, som landede i juni måned.

The Sounds musikalske stil er blevet sammenlignet med Blondie, The Cars, The Epoxies og Missing Persons og selvsamme stil fik bandet placeret på det amerikanske landkort, hvor de blandt andet har turneret med navne som Foo Fighters, The Strokes og Panic at the Disco.

Med over 500 koncerter bag sig er The Sounds i den grad et rutineret liveband. Og med deres seneste ep The Tales That We Tell i bagagen, får København endelig igen fornøjelsen af, at opleve bandet live, når de besøger Pumpehuset til marts.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
The Sounds
23. marts 2018
Pumpehuset
København