The SoundsTygaBelle
MENU
The Script

The Script

The Script er aktuel med albummet Freedom Child og næste år drager det populære irske pop-rock band på tour og rammer TAP1 lørdag 3. marts.

Med fire studiealbums i bagagen og over 20 millioner solgte albums har The Script været fast inventar på hitlister verden over, og har hjemtaget flere priser for deres evne til at levere pophits med et stænk af rock og keltiske undertoner.

The Script brød igennem med deres selvbetitlede debut i 2008 og siden har Dublin-trioen blandt andet stået bag de storhittende ”Hall of Fame”, ”If You Coul See Me Now”, ”Superheroes”, ”Breakeven” og senest førstesinglen fra ”Rain” fra Freedom Child.

Før tiden som The Script boede to af bandets medlemmer, Danny O’Donahue og Mark Sheehan, i Los Angeles. Her skrev de hits for kunstnere som Britney Spears, Boyz II Men og TLC og producerede i selskab med blandt andre The Neptunes. Da de vendte retur til Dublin for at fokusere på deres egen musik hyrede de Glen Power som trommeslager og herefter tog karrieren fart. Deres sange om hjertekvaler og livet i hjembyens hårde gader blev til hits og året efter debutalbummet stod de på scenen som support for deres landsmænd U2.

The Script har siden begyndelsen høstet stor succes, såvel internationalt som i Danmark, hvor de har de har gæstet festivaler og spillet for fyldte sale. Nu kommer de tilbage med deres bugnende bagkatalog af iørefaldende pop hits og kan opleves i TAP1 lørdag 3. marts 2018.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
The Script
03. marts 2018
TAP1
København
The Script
04. juli 2018
Nibe Festival
Nibe