The ScriptKathy GriffinThe HorrorsKaty Perry
MENU
The Horros

The Horros

The Horrors er tilbage!

Den engelske støjrock-kvintet vender tilbage til den danske hovedstad og giver koncert i Lille Vega den 27. november. 


Tidligere i juni måned brød The Horrors tre års radiotavshed siden Luminous-albummet med singlen ”Machine” og drager fra juli måned på turne, der blandt andet bringer dem til Paris, Tokyo og København.

Med sig har The Horrors deres nye studiealbum V, der udkommer den 22. september. Et album, hvor bandet eksperimenterer med udtrykket og udforsker genrerne. V er indspillet i London med Paul Epworth (FKA Twigs, Lorde, Coldplay, U2, Florence and the Machine mfl.) i producer-stolen. 

The Horrors albumdebuterede med Strange House i 2007 og har siden føjet tre album til diskografien, hvoraf det seneste Luminous landede i 2014. Gruppen er blevet udråbt til at være de næste Sex Pistols af det anerkendte musikmagasin NME og alle deres fire album har debuteret på den engelske top 40 hitliste.

Senest The Horrors var en tur forbi Enghavevej var tilbage i 2009, hvor bandet spillede en udsolgt koncert i Lille Vega. Til oktober vender tilbage til København og giver koncert i selvsamme sal.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
The Horros
27. november 2017
Lille Vega
København