The SoundsThe Lone BellowSteel PantherBelle
MENU
The Glorious Sons

The Glorious Sons

Det canadiske rockband, The Glorious Sons, er klar med studiealbum nummer to; Young Beauties & Fools. Det følger de op med en tour over Atlanten, som blandt andet bringer dem til København, hvor de spiller koncert i DR Koncerthuset lørdag 10. marts. 

The Glorious Sons styrke ligger i deres evne til at skabe musik, der har greb i nostalgien såvel som nuet. De er et fremragende liveband og roses blandt andet for det særlige og nærværende samspil, de gang på gang skaber mellem dem og publikum.

Gruppen har igennem de seneste par år skabt et navn for dem selv i den canadiske rockverden: Det hele startede med ugentlige gigs på den lokale bar, som i sidste ende kulminerede i en pladekontrakt. The Glorious Sons første album The Union landede i 2014 og hjemtog en "Rock Album Of The Year" nominering til JUNO Awards i 2015, syv top 10 placeringer og vandt to SiriusXM priser.

Anno 2017 er The Glorious Sons aktuel med deres andet album, som udkom i oktober. Albummet kredser om frontmand Brett Emmons, hans eventyr og afveje samt ungdomssløvsind og de forvirringer der følger med, når man er næsten voksen. 

"It's basically the story of a 24-year-old kid,”… “They’re simple songs

about alcoholism and the mostly autobiographical story of my life. The whole

thing is derived from the thoughts, actions and feelings of a kid who doesn't really

know himself and the consequences of those actions." – Brett Emmons

I det nye år drager The Glorious Sons på deres første Europaturné, hvor de blandt andet besøger København og spiller deres første danske koncert i DR Koncerthusets Studie 3. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
The Glorious Sons
10. marts 2018
DR Koncerthuset
København