Andrea BocelliDeath cab For CutiePushaFather John Misty
MENU
Talib Kweli

Talib Kweli

Bramfri Brooklyn-rap veteran krydrer gadefilosofi med social bevidsthed. Talib Kweli breder sine politiske og samfundskommenterende raps ud i Lille VEGA d. 9. november.

Talib Kweli er en af rapgenrens mest begavede, socialbevidste og politisk indsigtsfulde repræsentanter. Han fanger straks din opmærksomhed med sin brillante teknik, knivskarpe levering, fængende historier og evnen til at rappe tight over stort set alle slags beats.

Kweli har markeret sig som en rappers rapper, der er dybt respekteret for sine lyriske evner samt politiske og samfundskommenterende tekster. Han har et stort og alsidigt bagkatalog at trække på, som omfatter roste udgivelser helt tilbage fra 1998.

Veteranens ottende album Radio Silence fra 2017 er proppet med features fra en række forskellige prominente navne som bl.a. alsidige Anderson .Paak, gådefulde Jay Electronica, soulsangerne Bilal og BJ the Chicago Kid, coke-rapper Rick Ross og jazzpianist Robert Glasper.

Produktionen er hovedsaligt sjælfuld og jazzet med enkelte afstikkere til trends som trap. Etablerede producernavne som Alchemist og Oh No, men også nyere navne som canadiske Kaytranada og de Soulection-affilierede producere Mr. Carmack & Abjo, har haft en finger med i udviklingen af albummets melodiske output.

Albummets lyriske indhold er lige så varieret som gæstelisten. Emnerne omfatter alt fra politisk bevidst boom bap rap, R&B-kærlighedserklæringer, trap rap med hektiske horn til følsom spoken word.

I sine næsten 20 år i branchen har den produktive kunstner arbejdet sammen med Mos Def (aka Yasiin Bey) som den ene halvdel af Black Star, været partner med producer Hi-Tek på Reflection Eternal-projektet og arbejdet sammen med producerkapaciteter som Kanye West, Pharrell, Just Blaze, J Dilla og Madlib.

Der vil derfor være masser af lyriske udfoldelser at glæde sig til, når Talib Kweli besøger VEGA.

<o:p> </o:p>

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Talib Kweli
09. november 2018
Lille Vega
København
Support: Niko Is
Talib Kweli
10. november 2018
Voxhall
Aarhus
Support: Niko Is