Michael BubléSnarkyThe 1975
MENU
Steve Hackett

Steve Hackett

Den tidligere Genesis-guitarist, Steve Hackett, fortsætter perlerækken af succesfulde koncerter og indtager Amager Bio 16. maj med sin nye Selling England by the Pound Tour.

Steve Hackett har for nyligt afsluttet sin seneste turné, der fejrede Genesis albummet Wind & Wutherings 40 års jubilæum og blandt andet bragte ham forbi Amager Bio i 2017. Anno 2019 vender den legendariske guitarist tilbage til Amager med sin nye turné Selling England by the Pound

Steve Hackett er i toppen af listen over de bedste prog-rock guitarister nogensinde, har udgivet mere end 30 soloalbum, foruden de syv Genesis-plader han medvirkede på, og var med i supergruppen GTR sammen med Yes' Steve Howe. Hackett har ligeledes arbejdet med prominente musikere som Brian May, Bonny Tyler, John Wetton og Paul Carrick.

Den rutinerede englænder er yderst produktiv og holder en høj musikalsk standard. Sidst Hackett besøgte Danmark kvitterede Gaffa med fem stjerner, og skrev:

”Steve Hackett er en fænomenal kunstner... Fornemt møde med band, som flere skulle se.”

Med blandt andet soloalbummet Spectral Mornings 40 års jubilæum og et bugnende Genesis-bagkatalog kan publikum glæde sig til en aften med et væld af sange fra Hacketts imponerende diskografi - der er derfor masser at se frem til, når Steve Hackett, med nogle af verdens bedste musikere i ryggen, kommer til Amager Bio til foråret.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Steve Hackett
11. maj 2019
Circus
Helsinki
Steve Hackett
13. maj 2019
Nalen
Stockholm
Steve Hackett
14. maj 2019
Sentrum Scene
Oslo
Steve Hackett
15. maj 2019
Pustervik
Gøteborg
Steve Hackett
16. maj 2019
Amager Bio
København
Steve Hackett
18. maj 2019
Musikhuset Posten
Odense
Steve Hackett
19. maj 2019
Train
Aarhus