The ScriptKathy GriffinThe HorrorsKaty Perry
MENU
Steel Panther

Steel Panther

Det amerikanske metal partyband, Steel Panther, udgav tidligere på året deres fjerde studiealbum, Lower The Bar, og det følger de op med en tur af samme navn, der rammer Vega i København for fulde glitter-gardiner 31. januar.

Steel Panther har etableret sig som et af verdens bedste metal glambands med et kriminelt godt udseende og en humoristisk musikalsk virtuositet. Indtil videre har kvartetten fire studiealbum på diskografien, heriblandt 2014's roste All You Can Eat. Steel Panther har spillet udsolgte koncerter verden over, har optrådt i højtprofilerede TV udsendelser og har platinstatus på YouTube. 


Steel Panther består af Michael Star (vocal), Satchel (guitar), Lexxi Foxx (bas) og Stix Zadinia (trommer). Gruppen har hjemstavn i Los Angeles, verdens centrum for dekadent rock 'n' roll, og støt og sikkert har de fire gutter arbejdet sig mod deres nuværende status, som et af verdens bedste og mest underholdende partyrockbands.

Deres rødder strækker sig tilbage til årtusindeskiftet, hvor de startede i beskeden stil på Sunset Strip som coverband, men i dag skriver Steel Panther deres egen musik med stor succes og et frækt glimt i øjet. Der lægges ikke fingre imellem i deres lumre californiske univers, der tæller sangtitler som ”Pussywhipped”, ”Gloryhole”, ”Fat Girl” og ”Party Like Tomorrow Is the End of the World”.

Steel Panther har givet flere hæsblæsende koncerter i Danmark, hvor de har sendt publikum på glamrock tidsrejse tilbage til de dekadente og festlige 80'ere. Nu er de tilbage og tager deres seneste album Lower The Bar med, når de bringer festen til Vega 31. januar. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Steel Panther
31. januar 2018
Vega
København
Support: Fozzy