MENU
Saara Aalto

Saara Aalto

De seneste par år er den finske sangerinde med den store stemme, Saara Aalto, stormet frem i sit finske hjemland såvel som på den internationale scene. Den 21. oktober besøger hun endelig Danmark og giver koncert i DR´s Studie 3.

Den finske sangerinde Saara Aalto blev en stjerne i sit hjemland efter at have deltaget i en række talentshows samt hjemtog en andenplads i The Voice Finland. Men med sin deltagelse i The X Factor UK i 2016, hvor hun imponerede dommere såvel som publikum og opnåede en andenplads, cementerede sangerinden sin position også internationalt med sin imponerende, kraftfulde og mangfoldige vokal.

Hver fjerde finne så med, da Saara Aalto deltog i finalen i The X Factor UK, hvor hun blandt andet sang klassikeren ”Bohemian Rhapsody” i duet med Adam Lambert. Siden da er det gået stærkt for Saara Aalto, der nu er klar med sin første Europa turné.

Saara Aalto udgav i år sin første internationale single ”Monsters”, der har placeret sig i top-40 på både Spotify og iTunes i 20 lande – heriblandt Danmark. Det er ikke kun hos sine fans Saara Aalto er populær, det er hun også blandt sine kollegaer, og hun har udover førnævnte Adam Lambert også sunget med kunstnere som Kylie Minogue og Andrea Bocelli.

“I call my music Epic Love Pop! I love dramatic and emotional music with a show feeling. I also want to bring love, joy and encouragement for everybody; be yourself and inspire others!” – Saara Aalto

Saara Aalto har denne sommer været gæst på den britiske dance-pop gruppe Steps UK stadion Tour og har sidste år og i år været på arena turné i Finland. Ved siden af har hun passet sit job som dommer i X Factor Suomi samt udgivet sit internationale debutalbum Wild Wild Wonderland, som udkom i april.

Til efteråret drager Saara Aalto endelig på turné i Europa, hvor hun gør stop i København og indtager Studie 3´s intime rammer.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Saara Aalto
21. oktober 2018
DR Koncerthuset
København