Michael BubléWhite LiesMGKThe 1975
MENU
Russell Howard

Russell Howard

Den prisvindende komiker og Tv-personlighed Russell Howard har prominente fans som Natholdet herhjemme, og hans seneste totalt udsolgte show i Danmark vakte stor begejstring hos både publikum og anmeldere. I 2020 drager han på sin største turné til dato med sit nye stand-up show Respite, som kan opleves 16. marts 2020 på Bremen Teater. 

Russell Howard har efterhånden tyve år på bagen i sin karriere som komiker, skuespiller og Tv-vært. Han startede karrieren som tekstforfatter på tv-shows, inden han fik hovedrollen i sit eget program Russell Howard’s Good News, og har flere gange medvirket i store britiske Tv-programmer som Mock of the Week, Would I Lie To You? og Live at the Apollo. I disse dage hitter han med sin Netflix-special Recalibrate: The Russell Howard Hour, som er blevet set af over 127 millioner.

“One of the world’s top comedians” - The Sunday Times, UK

“Howard has ascended his way to the top of the comedy world”- The New Zealand Herald

 “He's cheeky, he's charming, and he may be your new favourite British export in a Brexit world” - Time Out, USA

Han er en af Englands bedstsælgende komikere, og hans seneste show Round the World satte rekorden som største stand-up show nogensinde i Kina. Med showet havde han ligeledes ti udsolgte forestillinger i træk i Royal Albert Hall, og slog dermed Frank Sinatras rekord fra 1977 (som blev tangeret af Barry Manilow i 1993). Han gæstede Danmark for første gang med netop dette show i 2017, hvor der var fuldstændigt udsolgt. Her kvitterede blandt andet Folkets Avis med fem stjerner for showet Round the World, og skrev: 

"Giv manden en mikrofon og han leverer yderst intelligente, samfundskritiske, knivskarpe og finurlige jokes, som får folk til næsten at falde ned af sæderne af grin." – Folkets Avis

I 2020 gentager Russell Howard succesen med sin største turné til dato, der bringer ham til hele fem kontinenter, 24 lande og 51 byer. Til foråret 2020 er det Danmarks tur, når han indtager Bremen Teater.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Russell Howard
16. marts 2020
Bremen Teater (TO SHOWS)
København