MENU
Ruben Søltoft

Ruben Søltoft

I efteråret 2018 er komiker Ruben Søltoft klar med sit andet onemanshow – den kærkomne efterfølger til debutsuccesen Mit Hoved fra 2015. Dengang imponerede Ruben publikum og anmeldere med personlige anekdoter, charmerende selvkritik og skarpe punchlines. Nu er han på banen igen, og du kan se frem til endnu et indblik i komikerens excentriske verden.

 

 

 

 

I showet Ting Fra Min Mund får publikum lov til at hilse på Ruben i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om, hvem der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre man møder i 2018. Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser og pinlige erfaringer, og i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er Ruben også anderledes, akavet og forbandet følsom. Alle disse personlige træk berører Ruben i det kommende show – hvor du skal forvente det uventede, når han går på scenen. Han er ældre, men stadig lidt af en pjatrøv!

 

 

Til Rubens onemanshow-debut væltede publikum ind til udsolgte sale landet over, og hver aften beviste Ruben sit værd og gav tusindvis af comedyfans en privat guidet rundtur på øverste etage. En turné som i sidste ende udløste en nominering som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla.

 

 

Om det nye show siger Ruben selv: "Jeg har rigtig store forventninger og jeg glæder mig åndssvagt meget til at komme hele landet rundt og kilde publikum med ord!" Han tilføjer: “Showet kommer til at vare cirka 80 minutter inklusive grinepauser. Mine egne grinepauser. Jeg tror virkelig, det bliver sjovt!”

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Ruben Søltoft
28. maj 2019
Magasinet
Odense
Ruben Søltoft
29. maj 2019
Skråen
Aalborg
Ruben Søltoft
30. maj 2019
MCH Herning Kongrescenter
Herning
Ruben Søltoft
31. maj 2019
Musikhuset
Esbjerg
Ruben Søltoft
01. juni 2019
Ringsted Kongrescenter
Ringsted
Ruben Søltoft
04. juni 2019
Svendborg Teater
Svendborg
Ruben Søltoft
05. juni 2019
Kulturværftet
Helsingør
Ruben Søltoft
06. juni 2019
Musikhuset
Aarhus
Ruben Søltoft
08. juni 2019
Bremen Teater
København
Ruben Søltoft
15. juni 2019
Glassalen, Tivoli
København