Michael BubléSnarkyThe 1975
MENU
Rasmus Brohave: Internetstjerne?

Rasmus Brohave: Internetstjerne?

En af danmarks mest populære internetfænomener er klar med et helt nyt live-show, hvor han deler ud af sit liv som YouTuber.

Showet giver et unikt indblik i Rasmus egen bemærkelsesværdige rejse fra helt almindelig multiallergisk knægt fra Svendborg til ombejlet Internetstjerne med fans i hele landet. Han vil fortælle om alle de sjoveste oplevelser - såvel som de mindre sjove, og vise ting fra sin fortid, som man ikke kan finde på Internettet længere.

Publikum kan også glæde sig til at høre Rasmus dele ud af sine Interneterfaringer og fortælle nogle af hemmelighederne bag en succesfuld karriere som influencer.

Men Internetstjerne? er også et show, hvor man kommer bagom facaden, og hvor Rasmus selv sætter spørgsmålstegn ved, hvor meget Internetstjerne han egentlig er - og har lyst til at være. Men først og fremmest, så er der lagt op til et gedigent underholdningsshow.

Så tag dine forældre, din datter, søn, bedsteforældre, bedste venner eller hvem du ellers har kær i hånden og tilbring en sjov og måske også lærerig aften i selskab med en helt analog Rasmus Brohave og hele hans Internet univers.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Rasmus Brohave: Internetstjerne?
20. marts 2019
Vejle Musikteater
Vejle
Rasmus Brohave: Internetstjerne?
24. marts 2019
Skråen
Aalborg
Rasmus Brohave: Internetstjerne?
26. marts 2019
Gimle
Roskilde