MENU
Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg

Efter sin succesfulde ”Endelig Alene”-turné er Rasmus Bjerg i 2017 klar med ”Solo#2: Vel-Bjerg'et” – et nyt kapitel i hans drøm om at underholde.

I Rasmus Bjergs første soloshow, mødte vi ham som barn. Vi så ham som Stig Rossen, som Elvis, som klovn med rød næse, som sin morfar, som Hello Kitty og som sig selv.

Han forsøgte at besvare spørgsmålet om, hvad der egentlig er indeni Rasmus Bjerg. Vi fik historien om drengen, der voksede op i Vester Nebel uden penge, uden den store gule Lego-borg, uden snow wash-jeans, uden carport og bidet. Men med store armbevægelser og med drømmen om at underholde.

I sit nye show samler Rasmus Bjerg op, hvor han slap i det sidste. Vi skal høre, hvordan det gik, efter at han forlod Vester Nebel. Han blev blandt andet skuespiller, overvægtig og folkekær – han blev RASMUS BJERG. 

Han blev far til fire, ligesom i filmene, bare i virkeligheden. Han fik rhododendronbed, han fik sommerhus med sprossevinduer, han fik succes. Nu sidder han i sit skærgårdskar med høj puls, forpustet og har det godt, lidt for godt, for Rasmus Bjerg er blevet: Vel-Bjerg’et. 

Nu stiller Rasmus Bjerg sig selv spørgsmålet: Er det muligt at nyde sin velbjergethed i ro og mag? Kan man sidde i sit vildmarksbad og nyde en kold øl uden forstyrrelser? Og hans svar er: GU’ KA’ MAN EJ! Overalt omkring sig ser han kriser. Finanskriser, flygtningekriser, oliekriser og kriser i almindelighed, og de maser sig ind i hans liv.

Rasmus Bjerg er bange. Men synker han, eller flyder han mon ovenpå? Tager han kampen op, eller lader han andre tage den? Kan han stadig få os til at grine? Og har han mon skrevet en sang om det han tumler med?

Alle disse spørgsmål – og meget mere – vil Rasmus Bjerg besvare i sit helt nye soloshow. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Rasmus Bjerg
26. oktober 2017
Gimle
Roskilde
Rasmus Bjerg
27. oktober 2017
Musikhuset
Aarhus
Rasmus Bjerg
28. oktober 2017
MCH Herning Kongrescenter
Herning
Rasmus Bjerg
29. oktober 2017
Teater
Kolding
Rasmus Bjerg
03. november 2017
Theater
Skive
Rasmus Bjerg
04. november 2017
Tinghallen
Viborg
Rasmus Bjerg
10. november 2017
Sønderjyllandshallen
Aabenraa
Rasmus Bjerg
11. november 2017
Magasinet
Odense
Rasmus Bjerg
17. november 2017
Musikkens Hus
Aalborg
Rasmus Bjerg
18. november 2017
Musikhus
Esbjerg
Rasmus Bjerg
23. november 2017
Bremen Teater
København
Rasmus Bjerg
24. november 2017
Bremen Teater
København
Rasmus Bjerg
25. november 2017
Bremen Teater
København
Rasmus Bjerg
01. februar 2018
Kulturhuset
Skanderborg
Rasmus Bjerg
07. februar 2018
Ny Teater
Horsens
Rasmus Bjerg
08. februar 2018
Kongrescenter
Ringsted