The SoundsThe Lone BellowSteel PantherBelle
MENU
Peach Pit

Peach Pit

Canadiske Peach Pit er klar med debutalbummet, Being So Normal, og en tour, der bringer bandet til Europa, hvor de blandt andet giver koncert i Vega 2. februar.

Peach Pit spiller drømmende tyggegummipop og formår med deres nostalgiske lyd at drage lytteren ind i deres unikke univers. Bandet har netop udgivet deres debutalbum, Being So Normal, som de i 2018 tager på omfattende turné med og fredag 2. februar rammer de Lille Vega.

Peach Pit blev bragt til live i 2016 med deres anmelderroste debut-ep Sweet F.A. Bandet opstod da high school-vennerne Neil Smith og Chris Vanderkooy besluttede sig for at gå sammen om et musikprojekt. Peter Wilton på bas og Mikey Pascuzzi på trommer sluttede sig senere til og deres ”tyggede tyggegummi pop”-lyd var skabt.

A delectably smooth brand of indie pop complete with hushed vocals and Steely Dan-indebted guitar runs.” -Exclaim!

Kvartetten smelter teenageangst sammen med “slut på sommeren blues” til en lyd, som får dem til at minde om en blanding af Mac Demarco og Homeshake. Deres sange fortæller historier om bedste venner, der svigter, og sommerromancer.

"Peach Pit display a knack for distilling ennui, angst, and disappointment into wistful, melodic indie pop" -The Georgia Straight 

Gennem deres energifyldte liveshows har bandet hurtigt fået sig en dedikeret fanbase. I Februar 2017 gik deres track ”Peach Pit” viralt på YouTube, og med det kom den internationale succes. Bandet blev hurtigt the next big thing inden for indiepop, og nu får Danmark fornøjelsen af at opleve Peach Pit live når de giver koncert i Vega til næste år.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Peach Pit
02. februar 2018
Ideal Bar
København