MENU
Patton Oswalt

Patton Oswalt

Patton Oswalt er en allround funny guy, og er kendt som både skuespiller, forfatter og komiker. Hans seneste Tv-special indbragte ham en Emmy - og nu er den rutinerede amerikaner klar til at tage på verdensturné med sit nye comedy-show, der kommer til Danmark i DR Koncerthuset 11. juni 2019.

Han har et hav af film, Tv-serier, voice overs og Tv-specials på CV’et, og har medvirket i blandt andet Kongen af Queens, Parks and Recreation, Zoolander, Two and a Half Men, Starsky and Hutch og lagt stemme til Ratatouille, The Simpsons og BoJack Horseman. Listen over hans repertoire er lang, og bekræfter i den grad Oswalts store komiske talent.

Hans Netflix-special Talking for Clapping blev belønnet med en Emmy, og han har flere gange været nomineret til en Grammy for bedste udgivelse inden for genren humor. Netflix-opfølgeren Annihilation, der berører hans personlige tragedie efter han mistede sin kone i 2016, er også blevet taget vel imod af anmelderne:

“Patton Oswalt goes back to work in this brutally funny instant-classic stand-up special” – Rolling Stone

“He constructs the full set perfectly, building to that more heartfelt, deeply personal middle section and then closing it with the more absurdist material from which he’s built his career. It’s marvelous stuff..” – Paste Magazine

Til sommer er det endelig muligt for danskerne at opleve den helt igennem sjove Patton Oswalt, når han besøger Danmark for første gang, og indtager DR Koncerthuset med sit nye show 11. juni. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Patton Oswalt
11. juni 2019
DR Koncerthuset - Koncertsalen
København
Support: Simon Talbot