Michael BubléRBCMcIntyreThe 1975
MENU
Night Lovell

Night Lovell

Canadiske Night Lovell er en af de største rappere på undergrunds-scenen lige nu. Han har allerede en udsolgt Europa-turné i bagagen, og nu er Night Lovell klar til at gentage successen, når han på sin næste turné lægger Pumpehuset ned 13. marts. 

Night Lovell ligger på tærsklen til det helt store gennembrud. Den unge rapper har på egen hånd skabt sin succes uden at være tilknyttet et label. Lovell gør tingene på sin egen måde og udfordrer standarderne. Noget tyder på, at han har fat i den lange ende, med imponerende 50 millioner+ streams af sin musik på YouTube og Soundcloud, hvilket har banet vej for både en Europa- og USA-turné.

I Efteråret tager rapperen igen verden rundt på sin næste turné, og denne gang er der skruet helt op for energien: Når Night Lovell giver koncert, går det ikke stille for sig. Rapperen er blevet kendt for sine højenergiske optrædener, der sjældent er set lignende. Hans track record vidner om, at Lovell, med sit mørke energiske udtryk, er på nippet af det store gennembrud. 

13. marts åbner Pumpehuset dørene op til en eksplosiv koncert, hvor energien sprænger loftet og publikum er inviteret til at danse med på sange som ”Dark Night”, ”Contraband” og ”Jamie’s Sin”.  

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Night Lovell
13. marts 2019
Pumpehuset
København