The SoundsThe Lone BellowSteel PantherBelle
MENU
NF

NF

Det amerikanske hiphop-stjerneskud NF kommer til København 


Han bliver sammenlignet med rappere som Eminem, Machine Gun Kelly og Logic. Den fremadstormende rapper NF spiller sin første danske koncert, når han rammer DR Koncerthuset med sin Perception Tour lørdag 14. april. 


NF er manden bag megahittet ”Let You Down”, der har huseret i den danske såvel som udenlandske æter henover efteråret. ”Let You Down” er taget fra rapperens seneste studiealbum Perception, der landede i starten af oktober måned. Albummet stormede ind som nr. 1 på Billboard 200 og fik får alvor placeret den relativt ukendte rapper på hiphop-landkortet. NF klarer sig ligeledes godt i det danske hitlisteland, hvor Perception har placeret sig lunt som nummer 8.


NF leverer ærlige sange med stor lyrisk sårbarhed komplimenteret med rå energi og til tider raseri. Hans musik trækker på rapperens egen livserfaring, udfordringer og vokse op med misbrug, vrede og om at miste. Musikken var NF’s flugt og drømmen startede på drengeværelset med en karaokemaskine og en mikrofon.

Ligesom Eminem er Nathan Feuerstein aka NF, fra Michigan. Han startede karrieren tilbage i 2010, hvor han udgav debuten Moments under sit borgerlige navn. Første studiealbum Mansion under navnet NF kom i 2015 via Capitol Records, og det fulgte han op med Theraphy Session, som landede sidste år. 

Til næste år følger den 26årige rapper op på Perceptions succes med en tour under sammen navn, der, udover sit amerikanske hjemland, bringer NF til Europa, hvor de danske fans kan opleve hiphop-stjerneskuddet i aktion i DR Koncerthuset til april. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
NF
14. april 2018
DR Koncerthuset
København