Michael BubléRBCMcIntyreThe 1975
MENU
Newton Faulkner

Newton Faulkner

Den engelske singer-songwriter, Newton Faulkner, fra Reigate, Surrey, UK, er kendt for sit rytmiske guitarspil. Han begyndte at spille guitar som 11-årig med undervisning fra Bob ’crazy guy’ Cranham. 

Newton Faulkner har studeret på Academy of Contemporary Music in Guildford, hvor han blev undervist af Eric Roche, Head of guitar. Tragisk tabte Eric sin kamp mod kræft i 2005, men ikke uden at overføre sin passion, evner og viden til Newton Faulkners meget dygtige hænder.

Efter to år på ACM, fortsatte Newton Faulkner rundt i London og Storbritannien, og optrådte på Lapagestock og South By Southwest festival i 2005 og 2006. Efter en aftale med PeerMusic UK fik Newton efterfølgende en aftale med Sony BMG, hvor han i 2007 udgav sit debutalbum 'Hand Built By Robots', der toppede det britiske Album Chart.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Newton Faulkner
22. marts 2019
Rust
København