Kathy GriffinBryson tiller
MENU
Nelly

Nelly

Den erfarne hiphop-stjerne, Nelly, giver koncert på Vega den 30. oktober

Nelly står bag nogle af de mest ørehængende hits de seneste 15 år med tracks som ”Ride Wit Me”, ”Cruise”, ”Hot in Herre”, ”Dilemma” og ”Work it” i bagkataloget, og den amerikanske rap-sværvægter, med den ikoniske stil, har siden 2000 sat et solidt og uigennemtrængeligt fingeraftryk på hiphoppen.

Diskografien tæller syv studiealbums, heriblandt den storsælgende debut Country Grammar og Nellyville, som blandt andre Kelly Rowland og Justin Timberlake gæster. Seneste album fra Nelly, M.O., landede i oktober sidste år og er velbesøgt at prominente navne som Nicki Minaj, Pharell, Future, T.I., 2 Chainz, Florida Georgia Line, Daley og mange flere.

Udover rapper ernærer Nelly sig også som skuespiller (The Longest Yard, Reach Me), sportskommentator, TV-personlighed, designer, medejer af Charlotte Bobcats i selskab med Michael Jordan og er den eneste rapper/musiker, der ejer sit eget college, El University, som tilbyder uddannelser inden for musikken.

Nelly har tidligere gæstet København, hvor han delte ud af sine mange hits og numre fra det seneste album i et fyldt Store Vega. Nu vender han tilbage og giver koncert i selvsamme sal til efteråret.

Billetsalget starter via Ticketmaster.dk fredag 16. juni kl.10.00

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Nelly
30. oktober 2017
Vega
København