MENU
Morten Wichmann

Morten Wichmann

Morten Wichmann er en skarp live komiker. Det beviste han med sit første one-man show ’Morten Wichmann Gør Sin Ting’ fra 2015, der spillede for udsolgte sale landet over. Dengang handlede showet om at føle sig som en gangsterrapper, når man i virkeligheden er en bleg og kikset dansk komiker. I det nye år vender han tilbage i samme stil, når han drager på turné med showet ’GANGSTA’. 

Siden debut som komiker i 2007, er Morten Wichmann blevet en indflydelsesrig komiker på den danske comedyscene. Hans første stand-up optræden resulterede i en andenplads ved DM i stand-up, og han fik for alvor opmærksomhed blandt de danske comedyfans efter sin deltagelse i ’Comedy Fight Club: Sæson 4 – Det Nye Kuld’. 

Hans populære podcast ’Fup i Farvandet’ med komikerkollegaen Mikkel Malmberg blev nomineret til en ZULU Award i 2017, og han har sideløbende været en populær jokeforfatter til store satiriske Tv-shows som ’Dybvaaaaad!’ og Jonatan Spangs ’Tæt på Sandheden’. Wichmann selv har efterhånden også en del skærmtid på CV’et, hvor han blandt andet har medvirket i ’Nørgaards Netfix’ og ’Stand-up uden grænser’. 

 

Nu er Wichmann igen parat til at angribe live-disciplinen. Han har senest delt turen rundt på de danske landeveje med stand-up kollegaerne Martin Nørgaard, Torben Chris og Michael Schøt i forbindelse med satireshowet ’Rage against the mainstream’. I 2020 tager han turen rundt alene, når han drager på turné med sit nye one-man show ’GANGSTA’ i hele landet.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Morten Wichmann
15. januar 2020
Odeon
Odense
Morten Wichmann
16. januar 2020
Horsens Ny Teater
Horsens
Morten Wichmann
17. januar 2020
Turbinen
Randers
Morten Wichmann
18. januar 2020
Musikhuset
Esbjerg
Morten Wichmann
22. januar 2020
Skråen
Aalborg
Morten Wichmann
23. januar 2020
Musikhuset
Aarhus
Morten Wichmann
24. januar 2020
Bremen Teater
København