Michael BubléSnarkyThe 1975
MENU
Mild Orange

Mild Orange

Barndomsvennerne Josh Mehrtens, Josh Reid, Tom Kelk og Jack Ferguson, betragter Mild Orange som deres egen lydbaby, der blev født i 2017 i Dunedin, New Zealand. 

 Den optimisme, inspiration og lykkefølelse, som farven orange giver, lægger grundlaget for bandnavnet. Mild Orange beskriver selv deres musik som: ”.. an eclectic of ’melting melodies’ – an energy and vibrancy derived from af lust for smooth sounds.”  

Debutalbummet Foreplay blev udgivet i april 2018 og er en samling af optimistiske, men også introspektive sange, der igennem et ærligt perspektiv udforsker kærlighed og sorg. Sangene ”Some Feeling” og ”Mysight” har flere millioner afspilninger på YouTube og Spotify. 

 I forbindelse med debutalbummet har Mild Orange skabt sin helt egen signaturlyd, og lytteren inviteres ind i et varmt og drømmende univers

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Mild Orange
07. maj 2019
Lille Vega
København
Mild Orange
08. maj 2019
Atlas
Aarhus