The SoundsThe Lone BellowSteel PantherBelle
MENU
Michael McDonald

Michael McDonald

Den amerikanske crooner Michael McDonald er aktuel med albummet Wide Open. Det følger han blandt andet op med en tur over Atlanten, som bringer ham til Randers og København næste år.

Den grammyvindende Michael McDonald er klar med studiealbummet Wide Open, som udkom i september. Med en 40-årig lang karriere bag sig, har Michael McDonald et bugnende bagkatalog, der tæller klassikere som ”Sweet Feedom”, ”On My Own”, ”Ya Mo Be There” og ikke mindst det storhittende ”I Keep Forgettin”.

Få strofer er alt der skal til og straks genkendes Michael McDonalds karakteristiske og soulfyldte stemme. Når man tilføjer hans formidable sangskrivning og keyboard-færdigheder, har du en kunstner, der har været musikalsk enestående i fire årtier.

Oprindelig fra St. Louis flyttede Michael McDonald i begyndelsen af 70’erne til Los Angeles, hvor han fik en invitation til at spille med i Steely Dan. Efterfølgende agerede han sanger, sangskriver og keyboardspiller i The Doobie Brothers, hvor han hjalp med at redefinere deres funky r’n’b lyd. Udover Dobbie Brothers har Michael McDonald lånt sin eftertragtede vokal ud til en imponerende række kunstnere som Ray Charles, Aretha Franklin, Elton John og Joni Mitchell.

Med en karriere der blandet andet tæller fem grammyer, utallige hitliste-succeser, personlige og professionelle anerkendelser og kollaborationer med nogle af verdens mest prominente musikere, forbliver Michael McDonald en vedvarende kraft inden for musikken.

Nu er Wide Open endelig landet, og Danmark får fint besøg af den legendariske musiker og sanger, når Michael McDonald besøger både VEGA i København og Værket i Randers. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Michael McDonald
17. marts 2018
Værket
Randers
Michael McDonald
18. marts 2018
Vega
København