MENU
MGMT

MGMT

Den amerikanske synthpop-duo MGMT er på verdensturne med deres anmelderroste album Little Dark Age, der bringer dem til København 4. december.

”Det er intet mindre end MGMT’s bedste udspil til dato” – Soundvenue.

I februar måned udgav MGMT deres fjerde studiealbum Little Dark Age - 10 år efter deres succesfulde debut Oracular Spectacular, der husede massive hitsingler som ”Kids”, ”Time To Pretend” og ”Electric Field”. Det nye album har modtaget roser fra anmeldere såvel som fans, og nu er duoen klar til at sprede synthpop-magien på deres verdensturne.

Andrew VanWyngarden og Ben Goldwasser, der tilsammen udgør MGMT, dannede duoen tilbage i 2002 og udgav deres Grammy-nominerede debutalbum i 2007. Debuten er siden blevet fulgt op med Congratulations i 2010 og den selvbetitlede MGMT, som landede i 2013. Samme år besøgte MGMT København, hvor publikum i et udsolgt VEGA blev inviteret på en forførende sonisk psychpop-rejse.

”Skæv, left-field psychpop fra et velspillende omend en smule introvert band, der virkede til at være ganske fornøjet med at spille for en udsolgt sal. Når de virkelig fandt hinanden, skabte gruppen en næsten overvældende mur af afvæbnende og spacey kammerpop, der gled magisk sammen med de flotte visuals”. - Soundvenue

Anno 2018 har MGMT påbegyndt deres Little Dark Age Tour med udsolgte shows i deres amerikanske hjemland. Touren fortsætter i Sydamerika videre til Australien og Europa. Til vinter vender MGMT endelig tilbage København og publikum kan glæde sig til medrivende synthpop og ørehængende dansegulvsbaskere.  

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
MGMT
04. december 2018
Vega
København