Michael BubléWhite LiesMGKThe 1975
MENU
MellemFingaMuzik

MellemFingaMuzik

I foråret 2015 udgav MellemFingaMuzik deres debutplade ”Militant Mentalitet” og drog umiddelbart efter ud på en livetour. Albummet, som i dag er gået platin og har over 30 mio. streams, er af mange blevet døbt en nymoderne klassiker, hvorfor det har taget tid at få gjort efterfølgeren klar. På mange måder har Militant Mentalitet ændret det danske rap/musik landskab, og skabt et helt nyt fundament og sti, for de fleste af de nye rappere der er skudt frem, siden 2015.

 

MellemFingaMuzik havde annonceret mini-touren ”The Double”, hvor de skulle spille to shows i hhv. Aarhus og København, men da forberedelserne til efterfølgeren til ”Militant Mentalitet” har trukket ud, har MellemFingaMuzik valgt at rykke touren til efteråret, så fans får den efterfølger de har ventet på, samtidig med at touren bliver udvidet til flere byer.

 

Det er vigtigt for os at levere musik og shows, der lever op til den forventning, som mange af vores loyale fans har til os. Derfor er kun det bedste godt nok.” - MellemFingaMuzik

 

Det har været vigtigt at fans som har ventet på at opleve MellemFingaMuzik live, får en ny oplevelse, end tidligere tours. Derfor er der sat nye byer på plakaten, ligesom der er et par store overraskelser i vente fra nu og til november måned, hvor den udvidede tour finder sted. Udover Aarhus og København er Skanderborg, Aalborg og Fredericia kommet på plakaten.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
MellemFingaMuzik
16. oktober 2019
Amager Bio
København
MellemFingaMuzik
07. november 2019
Walthers
Skanderborg
MellemFingaMuzik
08. november 2019
Skråen
Aalborg
MellemFingaMuzik
14. november 2019
Tøjhuset
Fredericia
MellemFingaMuzik
23. november 2019
Atlas
Aarhus