Michael BubléRBCThe 1975
MENU
MellemFingaMuzik

MellemFingaMuzik

Chart-dominerende MellemFingaMuzik annoncerer forårstour med ny single!

Branco & Stepz aka MellemFingaMuzik er aktuel med deres nye single ”Jungle”, og annoncerer samtidig deres forårstour "The Double", som de rammer Aarhus og København med til april. 

Rap-gruppen MellemFingaMuzik skabte en af dansk hiphops største nyklassikere med deres debutalbum Millitant Mentalitet tilbage i 2015. To år efter, i 2017, begyndte duoen at røre på sig igen med et par single-udgivelser - og i sommeren 2018 vendte MellemFingaMusik i den grad tilbage, da de sendte singlerne ”Farten” og ”AMG” på gaden – Sidstnævnte har ligget på Spotifys Top 50 chart siden udgivelsen, og gik guld i denne måned.

Drengene fra MellemFingaMuzik er også at finde på de to singler fra Molo "LIV$TIL" og "Safari", som udkom i oktober, og som begge har placeret sig i Top 20 på Spotify. Branco også er feature på Carmons single "Jailhouse", der ligeledes er at finde på Spotify-charten.

Til foråret tager MellemFingaMuzik endelig på tour, hvor de indtager Voxhall i Aarhus og Amager Bio i København. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
MellemFingaMuzik
12. april 2019
Voxhall
Aarhus
MellemFingaMuzik
13. april 2019
Amager Bio
København