Michael BubléSnarkyThe 1975
MENU
Maz Jobrani

Maz Jobrani

Den amerikanske komiker Maz Jobrani er tilbage, og til foråret får de danske fans muligheden for at genopleve hans verdensklasse-comedy, når han indtager Amager Bio med sit nye show Peaceful Warrior 8. april.

Iransk-amerikanske Maz Jobrani er både skuespiller og komiker. Han trækker på netop sin iranske baggrund i sine shows og er blandt andet kendt for at spille på forskellige kulturelle stereotyper, heriblandt fordommen om, at mellemøstlige skuespillere kun kan spille bestemte typer roller i Hollywood.

Maz Jobrani blev kendt som en del af stand-up gruppen Axis of Evil, der startede i 2005. Gruppen bestod af fire mellemøstlige komikere, og deres jokes tog udgangspunkt i deres kultur, og det at bo i USA med en mellemøstlig baggrund. Det bragte dem på turné i hele USA, og i 2007 optrådte de ved 27 totalt udsolgte shows i Dubai, Beirut, Cairo, Kuwait og Amman. Deres shows blev også vist på Comedy Central. Jobrani havde ligeledes æren af at optræde i Det Hvide Hus i 2016, hvor han præsenterede Michelle Obama.

I 2005 spillede Maz Jobrani med i filmen Tolken sammen med stjerner som Nicole Kidman og Sean Penn og spillede også med i komedien 13 snart 30. I 2007 havde han en fast rolle i komedieserien The Knights Of Prosperity og har haft over 50 gæsteroller i serier som 24 timer og Skadestuen. Han er i øjeblikket aktuel i Tv-serien SUPERIOR DONUTS. I 2009 tog Jobrani på sin første solo-verdensturné med showet Maz Jobrani: Brown And Friendly og siden med opfølgeren Browner And Friendlier. Han har sidenhen fået flere stand-up specials på CV’et med I Come in Peace fra 2013, I’m Not a Terrorist, But I’ve Played One On TV fra 2015 og Immigrant fra 2017. 

Maz Jobrani optrådte for et henrykt publikum i Tivoli i 2010, og gæstede senest Danmark med showet My Lion Is Moist i Amager Bio i 2014. Til april er Jobrani, der tidligere har udtalt, at han elsker danskernes tørre humor, klar til endnu en gang at vinde de danske comedy-hjerter, når han indtager Amager Bio med det spritnye show Peaceful Warrior til april.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Maz Jobrani
08. april 2019
Amager Bio
København