Michael BubléSnarkyThe 1975
MENU
Manowar

Manowar

De amerikanske true metal-pionerer, Manowar, drager på deres Final Battle Tour til næste år og invaderer Valby Hallen 1. april.

Det legendariske metal-firkløver vender retur til Danmark med deres majestætiske og spektakulære liveshow. Sidst de krydsede de danske landegrænser var i 2016, hvor de gav koncert i Aarhus.

“It’s been too long since we last played Copenhagen.” said Joey DeMaio. “The Danish Vikings have been with us since the very beginning; even Odin heard them singing during our last sold-out show there!” - Joey DeMaio

Manowar har været en del af metal-scenen siden 1980. Den slagkraftige kvartet har været med til at definere den tunge true metal-genre – dyrkning af metallens dyder suppleret med tekster, der kredser om nordisk mytologi, magi og heavy metal.

Gennem deres storslåede karriere har veteranerne spillet sig til både guld og platin flere gange, lagt intet mindre end 35 turneer bag sig og holder rekorden for at være det band i verden, som spiller allerhøjest - og Manowar har siden den spæde start tilegnet sig en enestående og misundelsesværdig loyal fanbase af Manowarriors over hele verden.

Snart fire årtier efter det hele startede drager Manowar på deres sidste togt, der blandt andet tager dem til Tyskland, Frankrig, Norge og ikke mindst Danmark. 

Det sidste slag skal stå i Valby Hallen, som den eneste danske koncert på touren, og publikum kan se frem til et show pakket med fanfavoritter, som bandets Manowarriors har stemt på.  En aften med udødelige metalhymner og en sidste hyldest fra kongerne af metal til deres dedikerede fans. 

“We will march to the Final Battle as we have done throughout our entire career: Giving EVERYTHING for our fans! The victory is ours but the glory belongs to our legion of Fans!” - Joey DeMaio.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Manowar
01. april 2019
Valby Hallen
København