MENU
Lisa Ekdahl

Lisa Ekdahl

En af Sveriges mest charmerende og smukkeste stemmer fylder DR Koncertsalen, når Lisa Ekdahl præsenterer de underfundige og ikke mindst søde sange fra en lang og stærk karriere 21. oktober.

Siden gennembruddet i 1994 har Lisa Ekdahl sat ord på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke. I en original blanding af en stærk sangtradition, underspillet jazz og masser af bossanova, har hun indtaget scener over hele verden.

Hun blev for alvor populær med albummet Med kroppen mot jorden og i samarbejdet med Lars H.U.G. på sangen ”Backwards” blev den svenske sangerinde folkeeje i hele Danmark.

Lisa Ekdahl er på toppen med sit 10’ende album När alle väger leder hem, som udkom i 2017. Her finder man den nærhed og inderlighed, som er hendes stærkeste kendetegn. Hun får store sange til at lyde lette, og det er uundgåeligt at blive forført.

DR Koncertsalen er den perfekte ramme om en koncert af denne kaliber. Lisa Ekdahls følsomme sound passer perfekt i det spektakulære hus og giver oplevelsen en ekstra dimension.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Lisa Ekdahl
19. oktober 2018
Horsens Ny Teater
Horsens
Lisa Ekdahl
20. oktober 2018
Posten
Odense
Lisa Ekdahl
21. oktober 2018
DR Koncerthuset
København