MENU
Lake Street Dive

Lake Street Dive

Med nyt album vender Lake Street Dive tilbage til København!

Lake Street Dive er i dag et etableret ensemble, men det var ikke planen. Ikke i begyndelsen. Det blev dannet af fire studerende på New England Conservatory of Music i Boston omkring en fælles kærlighed til R&B, AM pop og FM rock. Efter en række år ramte de hovedet på sømmet med Jackson Fives ‘I Want You Back’, som blev et viralt hit på YouTube, og siden har orkestret været fuldtid for medlemmerne.

Titlen på seneste album Free Yourself Up, kan man glimrende se som en formålserklæring for bandet, der går til musikken med musikalsk legesyge, som er gået lige i fødderne på musikfans verden over. Albummet udkom i foråret og slår bro mellem de gloværdige 60’ere og et nutidigt drive. Den energiske sanger Rachael Prices varme virtuositet bliver organisk omfavnet af bassist Bridget Kearney, guitarist Mike Olson, trommeslager Mike Calabrese og keyboardspiller Akie Bermiss på en udgivelse viser et band på toppen.

For tre år siden begejstrede de et tændt publikum i Pumpehuset, og nu tager det skridtet op og bringer deres sprudlende musik til et nyåbnet Amager Bio.

”Rachael Price’s voice comes at you like a muscle car of music history, blues and bebop detailing on a classic soul ‘n’ rock chassis ” - Rolling Stone

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Lake Street Dive
26. april 2019
Amager Bio
København
Support: River Whyless