Justin Bieber 2017Gabriel IglesiasJason Isbell
MENU
Komos Festival

Komos Festival

Komos bliver en tilbagevendende festival, som søger at fusionere mad og musik på en original måde. Med københavnerens udtalte interesse for mad og musik synes det oplagt at afholde en festival, hvor enestående mad og fantastiske musikoplevelser kombineres. Ordet "Komos" stammer fra det antikke Grækenland og betyder blandt andet "gilde", løsslupne, offentlige optog, sjov og ballade.

MUSIK
Med festivalens undertitel Folk and Food in the Garden er musikgenren slået fast. Mange af de bands som vi kender fra hitlisterne i dag, knytter stærke bånd til folk-musikken, en genre som ikke altid har fået den kredit, som den fortjener. Det ændres nu med Københavns helt egen folkfestival. Genren spænder vidt, og publikum vil kunne opleve både det traditionelle og det nye.

Det er håbet og ønsket at opbygge en mangfoldig festival, som appellerer til alle aldersgrupper, alle køn og alle samfundslag. Dette afspejles også i musikprogrammet, hvor alderen for de udøvende kunstnere spænder meget bredt. Komos ønsker at samle flere generationer igennem musik og madoplevelser.

Festivalen vil præsentere i alt 18 internationale og danske artister fra 2 scener.

FOOD
København er en af Europas største madmetropoler, og det skal kunne ses, mærkes og smages på festivalen. Komos har for at højne gæsternes madoplevelse indgået et samarbejde med Kødbyens Mad & Marked, som ikke bare er kendt for street food og god stemning i Kødbyen, men også har sørget for madoplevelser ud over det sædvanlige i mange andre konstellationer.

Maden på festivalen vil være forankret i nogle simple, men altafgørende principper: Råvarerne skal være lokale, økologien er vigtig, bæredygtighed er afgørende og kvalitet i øjenhøjde er fundamentalt.

Når det er sagt, er rammerne stort set frie og gæstens behov, vil være omdrejningspunktet. Gæsterne vil kunne hente en kurv fuld af lækkerier og overraskelser, nyde højkvalitets comfort food i græsset eller teste smagsløg og konsistenser under glødepærerne, når mørket falder på – Komos vil have det hele.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Komos Festival
16. juni 2017
Kongens Have
København
Komos Festival
17. juni 2017
Kongens Have
København