Andrea BocelliDeath cab For CutieTake ThatFather John Misty
MENU
Katie Melua

Katie Melua

Til næste år drager Katie Melua på turné og til oktober kan hun opleves i Operaen – Flankeret af det 25 mands store The Gori Women's Choir.

Den britisk/georgiske sangerinde Katie Melua fik sit gennembrud som blot 19-årig med sit debutalbum Call off the Search. Albummet solgte mere end 1.8 millioner eksemplarer i de første måneder og opfølgeren Piece By Piece solgte fire gange platin, hvilket gjorde hende til Europas bedstsælgende artist.

Katie Melua står blandt andet bag uforglemmelige hits som ”Nine Million Bicycles”, ”The Closest Thing to Crazy” samt ”If You Were a Sailboat”. Anno 2017 har Katie Melua solgt over 11 millioner album og modtaget imponerende 56 platin-plader.

I en ung alder har Katie Melua opnået det meste, og hendes stjernestatus er ikke til at tage fejl af. Stemmen er ren og klar, sangene dragende og universet fængende. Og det kan det danske publikum glæde sig til at opleve live næste år.

Katie Melua har tidligere besøgt Danmark med det georgiske vokalensemble The Gori Women’s Choir, hvor hun blandt andet gav koncert i Falconer Salen. Til efteråret vender hun tilbage til København og denne gang spreder den 33-årige sangfugl magi i Operaen med sine blide melodier og krystalklare vokal.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Katie Melua
25. oktober 2018
Spektrum
Oslo
Support: Keeva
Katie Melua
27. oktober 2018
Musikhuset
Aarhus
Support: Keeva
Katie Melua
28. oktober 2018
Aalborg Hallen
Aalborg
Support: Keeva
Katie Melua
30. oktober 2018
Operaen
København
Support: Keeva