Michael BubléSnarkyThe 1975
MENU
Julius Dein

Julius Dein

Internetfænomenet Julius Dein har over 20 millioner følgere på sine sociale medier og hans videoer, der viser hans tryllekunster og pranks rundt omkring i verden, er blevet virale hits. Til foråret kommer den unge britiske stjerne til Danmark, og giver sin første danske liveoptræden på Bremen Teater 13. maj. 

Julius Dein er blot i midten af 20’erne, og for få år siden var han en helt almindelig universitetsstuderende, der tjente sine penge ved at optræde som tryllekunstner ved bryllupper og bar mitzvahs. Det ændrede sig, da han lagde sin første video på YouTube i 2016 og på rekordtid blev en af internettets allerstørste stjerner.

Julius Deins mix af tryllekunst og komik har sikret ham over 20 millioner følgere på tværs af hans sociale medier. Publikum i alle aldre lader sig rive med, når han tryller insekter frem af den blå luft, får kreditkort til at smelte og stikker nåle gennem fingrene. Han har blandt andre fået rapperen Post Malone til at hyle af begejstring, da han satte ild til en bunke kort han holdt i hænderne og kortets kulør blev efterladt som ar på hans fingre.

"Magic isn't very cool, it's actually quite niche, and it's difficult to make it relatable. People say I'm like the new wave of magic, not like that old-school David Blaine stuff." – Julius Dein til Business Insider 2018

Dein har formået at gøre sin unikke kombination af magic tricks og komik til sin levevej, og mener selv at det er mødet mellem lidenskaben for sociale medier og magien, der er nøglen til hans succes. Til foråret kan danske fans opleve ham i egen høje person, når han optræder live på Bremen Teater. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Julius Dein
13. maj 2019
Bremen Teater
København