Michael BubléWhite LiesMGKThe 1975
MENU
John Cleese

John Cleese

Efter udsolgte shows og stor efterspørgsel vender John Cleese tilbage til Danmark med successhowet Last Time to See Me Before I Die, og gæster Koncertsalen i DR Koncerthuset 27. august.

Da John Cleese besøgte Danmark tidligere på året, var det med præmissen, at dette (måske) var sidste mulighed for at opleve ham fortælle sine jokes, da han nok ville stille træskoene inden for fem år. Den nu 79-årige Cleese lever heldigvis stadig, og har valgt at imødekomme den store efterspørgsel på hans shows i Danmark til et glædeligt gensyn med det populære Last Time to See Me Before I Die til sommer.

I showet kigger den britiske legende tilbage på en imponerende karriere som komiker, skuespiller og forfatter. Cleese blev skilt fra sin kone Alyce i 2008, som i den forbindelse modtog cirka 120 millioner af hans formue. Nu er han færdig med afbetalingen til ekskonen, og vender altså tilbage til Danmark én gang til.

Cleese havde stor succes med Monty Python fra 1969-1974, hvor han blandt andet var medforfatter af, og havde hovedrollen i den udødelige Dead Parrot-sketch. Han stod ligeledes bag The Ministry of Silly Walks, men endte med at forlade truppen for at skabe sin egen serie, Halløj på badehotellet (Fawlty Towers). Denne gjorde Cleese til det mest succesfulde Monty Python-medlem, og han har siden medvirket i en række film, som Fisken de kaldte Wanda og Fierce Creature - som han selv har skrevet, Harry Potter, The Day the Earth Stood Still og Charlie’s Angles: Full Throttle. Han har derudover lagt stemme til en del karakterer i tegnefilm som Trolls, Planes, Valiant og Shrek-filmene, og kan med bogen Men altså… (So Anyway) også kalde sig forfatter.

Nåede man ikke at fange Cleese sidst han var på besøg, giver han altså danskerne en chance til. Publikum kan se frem til en hylende morsom aften i selskab med den britiske legende - der som altid vil indtage scenen uden filter og med spiddende sort humor.

 

 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
John Cleese
27. august 2019
DR Koncerthuset - Koncertsalen
København
John Cleese
28. august 2019
DR Koncerthuset - Koncertsalen - Ekstra Show
København
John Cleese
29. august 2019
Forum
Horsens