Andrea BocelliKevin HartKatyTrevor Noah
MENU
Jimmy Carr

Jimmy Carr

Jimmy Carr kommer med frisk materiale og kendte højdepunkter i det, som han selv beskriver som ”The Ultimate Comedy Show”.

Sidst Jimmy Carr var i København optrådte han for en helt udsolgt koncertsal i feruar 2016 – Nu er den morsomme mand tilbage med et nyt show!

En mand, som har dedikeret karrieren til at forfine morsomhederne og har efterladt publikum i dønninger af gode grin. Jimmy Carrs tourné raffinerer alt vi sætte pris på ved super god comedy og chokerer os i en utrolig og enestående underholdende aften. 

Han har været fast mand på stand-up scenen i mere end 15 år, med ni totalt udsolgte verdensturneer bag sig, og mere end 2000 forestillinger for over 2 mio. gæster, spredt over fire kontinenter. Han vandt British Comedy Awards for ”Best Live Stand-up Tour” og er nomineret til Perrier prisen. 

Nu kan Carr opleves i DR Koncerthuset, når han gæster Danmark lørdag den 2. juni 2018, hvor man kan overbevise sig om at de engelske medier har ret, når de skriver: 

”A Comedy hero of our times ” – Guardian

“Jimmy Carr is a world-class comedian. I envy his brilliance with words “ – The Independent

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Jimmy Carr
01. juni 2018
Aalborg Hallen
Aalborg
Jimmy Carr
02. juni 2018
DR Koncerthuset
København