MENU
Jason Isbell and the 400 Unit

Jason Isbell and the 400 Unit

Jason Isbell startede i sin tid karrieren som del af bandet Drive-By Truckers, men i nu ti år har han gjort sig som rost solist. Hans seneste album, "Something More Than Free" fra 2015, var hans femte af slagsen i eget navn, og nu arbejder han på højtryk på sit sjette.

Albummet gik direkte ind som nummer et på Billboards Rock, Folk og Country-hitlister, og indbragte derudover to Grammy'er for bedste Americana-album og bedste American Roots-sang ("24 Frames"), og herhjemme har singer-songwriteren også nydt stor succes.

Sidste år blev hans planlagte koncert i Lille Vega flyttet til spillestedets store sal (som siden gik udsolgt), og i august var han et af hovednavnene på Tønder-festivalens plakat. Til efteråret bliver der igen mulighed for at opleve ham i København, denne gang i siddekoncert i DR Koncerthuset Koncertsalen.

Jason Isbell – der senest har turneret i USA med forbilledet John Prine – tweetede i sidste uge, at han og bandet netop nu er studiet for at indspille sit sjette album. Så det bliver altså med et nyt album og masser af spritnye sange på sætlisten, når amerikaneren til november kommer til København.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Jason Isbell and the 400 Unit
14. november 2017
DR Koncerthuset, Koncertsalen
København