MENU
Iron & Wine

Iron & Wine

Følsomme fortællinger og medrivende melodier. Iron & Wine vender tilbage til Danmark med sit seneste udspil Beast Epic i flightcasen og giver koncert i Vega 22. januar med fuldt band i ryggen.

Iron and Wine, som udgøres af den amerikanske singer/songwriter Sam Beam, har skabt musik i mere end et årti. I bagagen har han fem album, ep’er, singler og utallige bidrag til serier og film som Twillight, The Garden State, Grey’s Anatomy og House M.D., som har fanget følelser og fantasi hos lytteren. 

Med sin sjette udgivelse, og første album med nyt materiale i over fire år, er Iron and Wine aktuel med
Beast Epic, der handler om det smukke og smerten ved at vokse, efter du er blevet voksen, hvor hans ældre sange derimod malede et billede af ungdommen på vej mod voksenlivets skuffelser og fornøjelser. Beast Epic kendetegnes af modenhed og den livserfaring, der er kommet ved at afprøve genre, forskellige skriveprocesser og livet på turne. Ved at implementere den gamle disciplin af at optage alt live og bruge minimal dubbing bærer albummet præg af både sine præstationer og ufuldkommenhed.

Sidst Sam Beam gav koncert i Danmark var han blot akkompagneret af sin guitar. Til januar næste år kan Iron & Wine opleves flankeret af fuldt band, når han besøger Vega.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Iron & Wine
22. januar 2018
Vega
København
Iron & Wine
23. januar 2018
Voxhall
Aarhus