Michael BubléSnarkyThe 1975
MENU
'Helt ærligt, Mor' - Live

'Helt ærligt, Mor' - Live

Barselstiden. Madpakker. Sexliv? Livet som mor kommer med mange bekymringer og udfordringer. 

Den ærlige samtale om at være mor, er omdrejningspunktet, når vært Sisse Sejr inviterer toneangivende kvinder i studiet i Heartbeats’ populære podcast ‘Helt ærligt, Mor’.

- ”Da jeg selv blev gravid og mor første gang, var det tydeligt, at der var mange af de svære ting, der ikke blev talt om”,  fortæller Le Gammeltoft, CEO hos Heartbeats.

Det var baggrunden for, at podcasten ‘Helt ærligt, Mor’ blev lanceret i 2017. I september 2018 udkom 2. sæson, der er sponsoreret af Änglamark, og udgør en del af deres kampagne om ’en bekymring mindre’ og livet som mor. 

Behov for morsnakken

Podcasten ramte tydeligt et behov hos målgruppen, da den blev modtaget med storm og allerede efter én weekend lå nummer 1 på iTunes’ liste over populære podcasts. ‘Helt ærlig, mor’ er et rigtig godt eksempel på, hvordan podcastsmediet og et stærkt koncept åbner op for samtaleemner, lytterne kan spejle sig i. Anden sæson af podcastserien rummer ti afsnit, alle fyldte med sparring, glædestårer, frustration og stærke kvinder. Gæsterne i podcasten tæller Andrea Elisabeth Rudolph, Cathrine Wichmand, Beate Bille, Petra Nagel, Sarah Grünewald, Anne Bech, Laura Christensen, Lina Rafn og mangle flere. 

Podcasten rykker ud

Lørdag 27. april rykker podcasten ud af studiet og ind på scenen i Bremen Teater. Her får Sisse Sejr besøg af seks seje mødre, når vi sender 2x45 minutter live af podcasten.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
'Helt ærligt, Mor' - Live
27. april 2019
Bremen Teater
København