Michael BubléWhite LiesMGKThe 1975
MENU
Heino what you did last summer

Heino what you did last summer

Heino Hansen drager i 2019 på tour med et helt nyt show, der mikser publikumsinteraktion, stand-up og improcomedy. Det nye show har titlen Heino what you did last summer, og kan opleves eksklusivt fire steder i landet i efteråret 2019.

Heino Hansen har været komiker i over 10 år, og hans shows har altid handlet om ham selv. Nu vender han bøtten – for det nye show Heino what you did last summer kommer til at handle om publikum. Showet bliver en blanding af publikumsinteraktion, stand-up og improcomedy, og fremføres i selskab med comedy-kollegaen Palle Birch, der er danmarksmester i improcomedy.

I showet iscenesættes Heino blandt andet som radiovært, der er nysgerrig efter at vide alt om sine lyttere: Publikum. I bedste radioværtstil besvarer han henvendelser fra lytterne, der ligeledes vendes med kammeraten Palle efter fyraften. Publikum kan se frem til et show fuld af både planlagte og improviserede overraskelser, hvor intet show er ens. En ting er dog sikker: Det bliver underholdende, anderledes og morsomt!

Den efterhånden rutinerede komiker havde sin stand-up debut i 2008, og opnåede comedy-branchens anerkendelse med en andenplads ved DM i stand-up og en nominering til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2010. I år får Heino ligeledes sin værtsdebut, når han indtager det ærefulde hverv som vært ved Comedy Aid 2018.

Heino har med sine tidligere shows bevist, at han er garant for en sjov aften i den improviserede komedies tegn. I efteråret 2019 kan han opleves eksklusivt med det nye show Heino what you did last summer i København, Odense, Aalborg og Aarhus. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Heino what you did last summer
20. september 2019
Magasinet
Odense
Heino what you did last summer
21. september 2019
Musikhuset
Aarhus
Heino what you did last summer
05. oktober 2019
Bremen Teater
København