Andrea BocelliKevin HartKatyTrevor Noah
MENU
Harlem Globetrotters

Harlem Globetrotters

Efter det udsolgte show tidligere i år vender verdensberømte Harlem Globetrotters tilbage til Danmark næste år, hvor de besøger både Ballerup Super Arena og Ceres Arena i Aarhus. Her kan publikum opleve en række af klodens bedste spillere levere et spektakulært basketballshow.

Da Harlem Globetrotters i foråret besøgte Danmark demonstrerede de deres vilde bold-kundskaberne i en udsolgt Super Arena i Ballerup, og grundet den store efterspørgelse vender det berømte hold nu tilbage til Danmark med hele to shows til maj næste år.

Harlem Globetrotters har i 90 år leveret et one-of-a-kind underholdningsshow, hvor de kombinerer sporten med teater og komedie. Igennem tiden har de bevaret deres klassiske stil og evnen til at tryllebinde publikum under deres shows. Harlem Globetrotters imponerer i hele verden med deres unikke talenter på deres tour, og de har ofte nedbrudt kulturelle barrierer, underholdt basketball entusiaster samt introduceret fans for deres første live basketball-oplevelse.

Det berømte hold dribler i 2018 ud på endnu en verdensturné med deres stjernespækkede spiller line-up og byder på et fantastisk show, der har alt hvad et basketballhjerte begærer - alt fra sensationel boldteknik og massive dunks over trickskud til en uforlignelig fan interaktion med masser af humor og glæde. 

Det bliver en uforglemmelig aften, med underholdning fra start til slut, og kun fantasien sætter grænser for, hvad de talentfulde spillere er i stand til at udrette på banen.

OBS! Der vil være mulighed for tilkøb af "Magic Pass", som er en unik pre-show-event, hvor fans kan komme med Harlem Globetrotters på banen – til tricks, autografer og fotografering! Der er kun plads til et meget begrænset antal deltagere til arrangementet.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Harlem Globetrotters
01. maj 2018
Ceres Arena
Aarhus
Harlem Globetrotters
02. maj 2018
Ballerup Super Arena
Ballerup
Harlem Globetrotters
03. maj 2018
Fryshuset Arenan
Stockholm
Harlem Globetrotters
05. maj 2018
Icehall
Pori