MENU
Halestorm

Halestorm

Lzzy Hale og Halestorm vender tilbage til København, hvor de rammer VEGA med en koncert fredag 5. oktober.

Det amerikanske rockband Halestorm drager på deres mest omfattende europæiske tour til dato med deres nye album, som udkommer i sensommeren, under armen.

Med Halestorm får de danske rockfans et drøn af en koncert. Publikum er garanteret et energisk show med masser af musik, der har masser tilfælles med både den klassiske 70'er-rock og 90'ernes melodiske post-grunge. Og det er det danske publikum vilde med.

Halestorm er garant for solide rockende ørehængere og står blandt andet bag ”I Miss Misery” samt singlerne ”I Am The Fire” og ”Amen”, der er taget fra gruppens seneste album Into the Wild Life, der udkom i 2015. 

Pennsylvania-bandet debuterede herhjemme i 2012 og har blandt andet besøgt Amager Bio i København to gange, hvor de har fyldt salen hver gang, og Train i Aarhus, hvor Gaffa’s anmelder gav dem en firstjernet anmeldelse med disse ord:” i aften, på et Train på kogepunktet i mere ende én forstand, fremstår Halestorm aldeles indtagende og overbevisende – ikke mindst takket være hovedpersonens stærke, vokale tilstedeværelse”. 

Til efteråret vender Hale og hendes kumpaner tilbage København, denne gang i VEGA, med mere hårdtslående og melodisk rock.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Halestorm
05. oktober 2018
Vega
København
Halestorm
06. oktober 2018
Train
Aarhus