Andrea BocelliDeath cab For CutiePushaFather John Misty
MENU
GusGus

GusGus

Der er dømt über cool islandsk efterårsfest, når GusGus fylder DR Koncerthusets stemningsfulde Studie 2 med deres yderst dansevenlige elektroniske musik.

GusGus blev dannet i Reykjavik i 1995. Oprindeligt som et film- og skuespillerkollektiv, men da nogle musikere og DJs sluttede sig til fællesskabet, blev ’holdet’ først og fremmest kendt for sin musik. Lyden er elektronisk men i et skævt spændingsfelt mellem techno, dance, trip hop og house blandet med syre-infuserede synths og – til tider – et instrumentalt tvist af nordisk folkemusik.

GusGus har i tidens løb været et amøbelignende musikkollektiv med skiftende besætninger, men består i dag af de to oprindelige medlemmer Biggi Veira og Daníel Ágúst. De har samarbejdet med og remixet for mange kendte acts, heriblandt Björk, Depeche Mode, Moloko og Sigur Rós, og er bl.a. herhjemme blevet remixet af Lulu Rouge. I deres nuværende konstellation kombineres Daníel Ágúst fortryllende vocal med Biggi Veira’s unikke og kraftfulde produktioner. En kombination der indtil nu har efterladt fans i vild ekstase.

Siden dannelsen har GusGus udgivet 11 albums, senest Lies Are More Flexible, der udkom tidligere i år. Med alt dette i bagagen tager de nu et smut sydover for at give koncert i DR Koncerthusets Studie 2. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
GusGus
18. oktober 2018
DR Koncerthuset Studie 2
København
Support: Sexy Lazer