The SoundsThe Lone BellowSteel PantherBelle
MENU
Gary Numan

Gary Numan

Den ikoniske musiker, sangskriver og producer Gary Numan er klar med nyt album og en ny tour, som bringer ham til Pumpehuset i København 5. marts.

Gary Numan er efter fire år albumaktuel med sit seneste udspil Savage: Songs From A Broken World. Et album der handler om overlevelse og at verden, som vi kender den, findes ike mere. I sommer landede albummets førstesingle ”My Name Is Ruin” - en mesterlig industriel march med en ubarmhjertig intensitet samt hvirvlende Nordafrikanske rytmer og dragende vokaler.

Gary Numan kickstartede karrieren i 1979. Her, næste fire årtier senere, laver pioneren stadig musik og hans tilgang til elektronisk musik lever stadig som en inspirationskilde og har banet vejen for andre ligesindede kunstnere som Depeche Mode, Human League og Ultravox. David Bowie har rost Gary Numan for at skrive nogen af de bedste sange i britisk musikhistorie, og netop hans sangskrivning er lige blevet belønnet med en ”Inspiration Award” til Ivor Novello Awards tidligere på året.

Numan var den første der opnåede kommerciel succes med synthpoppen, blandt andre med electropop-klassikerne ”Cars” og ”Are ’Friends’ Electric”. Debutalbummet The Pleasure Principle fra 1979 gik til tops på den engelske albumhitliste. Siden da har Numan føjet imponerende 21 studiealbum til diskografien.

Nu er album nummer 22 på gaden, og det følger legendariske elektroniker op med The Savage Tour, som han rammer København med til marts, hvor han med garanti sender Pumpehuset på kogepunktet og efterlader publikum i ekstase.  

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Gary Numan
05. marts 2018
Pumpehuset
København
Support: Nightmare Air