Justin Bieber 2017Gabriel IglesiasJason Isbell
MENU
Gabriel Iglesias

Gabriel Iglesias

I 2017 drager en af verdens mest velrænommerede komikere ud på sin største og hidtil mest omfattende turné. Gabriel Iglesias' "Fluffymania World Tour" rammer hele 57 byer fordelt over utallige byer og kontinenter.

Takket være en meget loyal fanbase og med hjælp fra YouTube er Iglesias gået lige i hjerterne hos comedy-entusiaster verden over. Alt sammen i kraft af hans fantastiske historier, skægge stemme og umiskendeligt underholdende fysiske fremtoning.

Gabriel Iglesias er et relativt ubeskrevet blad i Danmark, men da han gæstede DR Koncerthuset sidste år, var der udsolgt længe i forvejen. Publikum kender ham fra "Family Guy", "Magic Mike", "The Nut Job" og snart fra filmen "Blazing Samurai".

Jo, "Fluffyguy", som han kalder sig selv, har efterhånden markeret sig som en sværvægter i entertainmentbranchen.

Den mexicansk-amerikanske komikers vej mod succesen er en fantastisk historie i sig selv. Han voksede op i et fattigt nabolag i Los Angeles som ét af seks børn af en singlemor. Det var gennem den beskedne og hårde opvækst, at Iglesias allerde fra barnsben lærte at tackle sine udfordringer med en stor portion af humor.

Til sommer vender han tilbage til Danmark for at dele ud af sin historie og vittigheder, og denne gang optræder han i Forum samt også i nyåbnede Odeon i Odense. Det bliver med garanti hylende morsomt!

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Gabriel Iglesias
31. maj 2017
Odeon
Odense
Gabriel Iglesias
02. juni 2017
Forum
København