MENU
Fat Freddy's Drop

Fat Freddy's Drop

Forrygende Fat Freddy’s Drop besøger K.B. Hallen

Danskerne elsker Fat Freddy’s Drop, der ved hvert besøg spiller for udsolgte sale. Nu vender det anerkendte new zealandske syvmandsorkester tilbage til Danmark og bringer denne gang deres fabelagtige liveshow til K.B. Hallen 27. november.

Dub, soul, reggae, rock, roots, r’n’b, funk og jazz. Fat Freddy’s Drop er kombinationens mestrer, og der er stort set ikke en genre, man ikke kan klæbe på den farverige septet. Kombinationen går rent ind hos de danske fans, som er vilde det. Faktisk så vilde, at fat Freddy’s Drop har spillet for fyldte københavnske sale siden 2010 - og mon ikke, at de gentager succesen til november.

I modsætning til mange andre bands, bliver Fat Freddy’s sange til i momentet, når de turnerer verden tynd. Fat Freddy’s Drop slap deres seneste studiealbum Bays tilbage i 2015, der blev til på tour-landevejen. Bandet er anno 2019 aktuel med singlen ”Trickle Down”, og forbereder nu deres nye album – i vanlig Fat Freddy’s Drop stil; momentvis. Albummet har endnu ikke noget navn eller releasedato, men bandet lover at albummet lander i tide til turne kick off i november.

Bandets første studiealbum, Based on A True Story, blev også til på denne facon, bygget på improviserede jams, der spillet igen og igen ved bandets shows over hele verden. Albummet er den første uafhængige udgivelse, der er gået nr. 1 på den New Zealandske hitliste.

Med et 20 års jubilæum i år og over 1000 shows på bagen, hvor septetten igen og igen demonstrerer deres imponerede liveform, er Fat Freddy’s Drop en musikalsk kraft, der skal opleves. Med Saxofon, trompet, trombone, guitar, bas og trommer leverer Fat Freddy’s Drop deres forrygende liveshow for ekstatiske crowds verden over. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Fat Freddy's Drop
27. november 2019
K.B. Hallen
København