MENU
Fat Freddy's Drop

Fat Freddy's Drop

Forrygende Fat Freddy’s Drop besøger Vega

Det anerkendte new zealandske syvmandsorkester besøger København til næste efterår og bringer deres berømmede liveshow til Vega 18. oktober.  

Dub, soul, reggae, rock, roots, r’n’b, funk og jazz. Fat Freddy’s Drop er kombinationens mestrer, og der er stort set ikke en genre, man ikke kan klæbe på den farverige septet. Kombinationen går rent ind hos de danske fans, som er vilde det. Faktisk så vilde, at fat Freddy’s Drop har spillet for fyldte københavnske sale siden 2010.

I modsætning til mange andre bands, bliver Fat Freddy’s sange til i momentet. Fat Freddy’s Drop slap deres seneste studiealbum Bays tilbage i 2015. Albummet blev til på landevejen, og sangene formet live på spillesteder og festival-scener, heriblandt Roskilde Festival. 

Bandets første studiealbum, Based on A True Story, blev også til på denne facon, bygget på improviserede jams, der spillet igen og igen ved bandets shows over hele verden. Albummet er den første uafhængige udgivelse, der er gået nr. 1 på den New Zealandske hitliste. 

Med snart 20 års erfaring og omkring 1000 shows på bagen, hvor septetten igen og igen demonstrerer deres imponerede liveform, er Fat Freddy’s Drop musikalsk kraft der skal opleves. Med Saxofon, trompet, trombone, guitar, bas og trommer leverer Fat Freddy’s Drop deres forrygende liveshow for ekstatiske crowds verden over.

Til efteråret lægger Fat Freddy’s Drop atter Vega ned på fornemmeste vis.  

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Fat Freddy's Drop
18. oktober 2018
Vega
København
Support: Ladi6
Fat Freddy's Drop
22. oktober 2018
Vega
København
Support: Ladi6