Michael BubléRBCMcIntyreThe 1975
MENU
Dylan Moran

Dylan Moran

Efter et total udsolgt show på Bremen Teater i 2016 vender den prisvindende irske komiker Dylan Moran, der har flere succesfulde comedy-turnéer bag sig, stærkt tilbage i 2019 med sit nye show Dr Cosmos og kommer til København i DR Koncerthuset 5. marts.

Han er blevet kaldt comedys svar på Oscar Wilde og er kendt for at tage publikum med på en rejse gennem vittige og skæve fortolkninger af verden, der udfordrer vores gængse idiosynkrasier.

Dylan Moran har annonceret ny turné med showet Dr Cosmos i 2019, som han optræder med ikke mindre end 42 spillesteder i Storbritannien, inden turen drager ud i resten af verden – inklusiv Danmark. Det bliver derfor muligt igen at opleve Morans morsomme og unikke forestillinger om kærlighed, politik, elendighed og hverdagens absurditeter på dansk jord.

Moran er kendt som både komiker, skuespiller og forfatter, og blev i 1996 den yngste vinder nogensinde af den prestigefyldte Perrier Award ved kunstfestivalen Edinburgh Fringe. Han var ligeledes både medforfatter på og medvirkende i TV-serien Black Books, der vandt to BAFTA-priser. Han har derudover medvirket i film som Notting Hill, Calvary, Shaun of the Dead og Run Fatboy Run.

Moran har adskillige verdensturnéer på sit repertoire, der har inkluderet shows i lande som Kasakhstan, Ukraine og USA – og hans seneste verdensturné Off the Hook bød på intet mindre end 149 shows.   

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Dylan Moran
05. marts 2019
DR Koncerthuset - Koncertsalen
København